Työkykypassi – Opettajan käyttöliittymä

Rekisteröidy

(vähintään 6 merkkiä)

Tietoa ohjelmistosta

Työkykypassi-ohjelmisto on suunniteltu toisen asteen ammatillisten oppilaitosten käyttöön. Ohjelmisto sisältää opettajien web-käyttöliittymän ja opiskelijoiden mobiilisovelluksen. Ohjelmiston tarkoituksena on vahvistaa opiskelijoiden työelämätaitoja, työkykyä tukevia valmiuksia ja osallisuutta. Opiskelijan mobiilisovellus sisältää tehtäviä mm. työhyvinvoinnin edistämisestä, liikunnasta ja terveystiedosta, työpaikalla oppimisesta, työturvallisuudesta ja ergonomiasta. Ohjelmisto edistää osaamisen kehittymistä myös oppilaitoksen ulkopuolisissa ympäristöissä.

Työkykypassi-ohjelmisto on kehitetty Työterveyslaitoksen koordinoimassa Combo-tutkimus- ja kehittämishankkeessa. Hanketta on rahoittanut Euroopan sosiaalirahasto (ESR) / Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus.

Ohjelmiston kehittämiseen ovat osallistuneet Työterveyslaitos, SAKU ry, Haaga-Helia Ammattikorkeakoulu ja Stadin ammattiopisto. Ohjelmiston teknisestä toteutuksesta on vastannut Kisko Labs Oy.

Ttl logo suomi
Saku
Stadin ammattiopisto
Haaga helia
Eu esr lippulogo
Vipuvoimaa
Okm fi 2rivi logot iso

Ohjelmiston sisällössä on hyödynnetty Alpo.fi-sivujen tehtäviä, jotka on aiemmin laadittu yhteistyössä seuraavien tahojen kanssa:

Mieli
Nuortenakatemia
Nyyriry
Smart moves
Sydanliiton
Ye

Rekisteriseloste on saatavilla täältä